ANDROID OPSÆTNING

Her kan du finde en vejledning til opsætning af din email til Android mobiltelefoner. Dette gælder alle modeller. Hvis du gerne vil have hjælp, så ring endelig ind til os. Tlf: 7174 1457

Step 01: Opsætning af mail på Android

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din Android telefon er koblet til enten et Wi-Fi eller er på telefonens eget datanetværk. Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter din Android op til at modtage mails fra din Plico-konto.

• 1:

Vælg Indstillinger (Du skal muligvis trykke på din menu-knap, hvis ikke Indstillinger er på din hjemmeskærm)

• 2:

Tryk på Tilføj konto

Step 02: Opsætning af mail på Android

I dette step skal vi have tilføjet din email konto til din Android opsætning. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 3:

Tryk på E-mail

• 4:

Tryk på manuel ops.

• 5:

Vælg IMAP konto

Step 03: Indtast oplysningerne for Server til indgående post

Ligesom i sidste tep, så vi have udfyldt de nødvendige informationer på din Android, for at den skal forbinde med din mail server hos PLICO. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 6:

Indtast oplysninger for indgående server. Du skal udfylde følgende:

• IMAP-server: Din adresse er blevet tilsendt via mail. F.eks. pro.plico.dk
    • Sikkerhedstype: TLS/SSL
    • Port: 995

Step 04: Indtast oplysningerne for Server til udgående post

Ligesom i sidste step, så vi have udfyldt de nødvendige informationer på din Android, for at den skal forbinde med din mail server hos PLICO. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 7:

Indtast oplysninger for udgående server. Du skal udfylde følgende:

• SMTP-server: Din adresse er blevet tilsendt via mail. F.eks. pro.plico.dk
    • Sikkerhedstype: Ingen
    • Port:587
    • Brugernavn: Din PLICO-mailadresse (fx. info@firmanavn.dk)
    • IMAP adgangskode: Din adgangskode, som vi angav, da du modtog din online mail. (Hvis du ikke kan finde den, så blot ring ind på tlf.7174 1457)
  • 8:

Tryk bagefter på Næste

Step 05: Indtast generelle informationer

Ligesom i sidste step, så vi have udfyldt de nødvendige informationer på din Android, for at den skal forbinde med din mail server hos PLICO. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 9:

Her kan du vælge, hvor ofte din smartphone eller tablet skal hente e-mails. Du kan eksempelvis sige hvert 15. minut

• 10:

Navngiv din e-mail og skrive det navn, du vil have, der skal stå, når du sender en mail fra din mobiltelefon eller tablet.

Din Android-smartphone eller tablet er nu sat op til at modtage e-mails, der bliver sendt til din Plico-mail