TILFØJ NYE BILLEDER

Guiden viser dig, hvordan du uploader billeder på hjemmesiden. På den måde kan du holde dit design opdateret, og dine kunder vil nyde godt af at kigge på en dynamisk hjemmeside.

Step 01: Skift billedet ud

I dette step ser vi på, hvordan du skifter et billede ud eller tilføjet et helt nyt billede til dit webdesign. Mange forskellige enheder har billeder, og derfor er denne guide en overordnet beskrivelse af, hvordan du skifter billedet fra Mediebiblioteket.

• 1:

Tryk på den enhed i webdesignet, hvor du ønsker at ændre/tilføje et billede.

• 2:

Er der endnu ikke tilføjet et billede, skal du trykke på Select Image

• 3:

Er der allerede et billede, som du ønsker at ændre, skal du trykke dirkete på nuværende billede

Step 02: Mediebiblioteket el. upload et nyt billede

Alle dine tilføjede billeder, pdf-filer, ikoner eller lignende ligger i Mediebiblioteket. Du kan tilføje nye elementer direkte i builderen eller vælge et eksisterende i Mediebiblitektet.

• 4:

Ønsker du et helt nyt billede, skal du vælge at uploade dette til Mediebiblioteket. Tryk på Upload filer og vælg et billede, som ligger i en mappe på din computer

• 5:

Ønsker du at bruge et billede fra Mediebiblioteket, skal du vælge et under fanen Mediebibliotek

Step 03: Vælg et billede

Du har nu uploadet et nyt billede til Mediebiblioteket eller udvalgt dig et eksisterende billede i Mediebiblioteket.

• 6:

Tryk på det billede du ønsker, hvor et flueben og en blå ramme vil fremgå rundt om billedet

• 7:

Tryk på Select i højre hjørne for at vælge billedet

Step 04: Billedet er nu skiftet

Nu er dit billede udskiftet i designet, hvor du altid kan ændre billedet igen, hvis det ikke passer, eller du får taget et nyt, som er bedre end det tidligere.

• 8:

Billedet vil nu være tilføjet eller skiftet ud med tidligere billede

• 9:

Husk afsluttende af gemme dit arbejde med Save Page knappen øverst