Blogindlæg

Denne guide illustrerer, hvordan du tilføjer nye blogindlæg eller nyheder til din hjemmeside, samt tilføjer billeder. I vores system opsættes designet automatisk, og derfor skal du kun bekymre dig om indholdet i selve indlægget.

Step 01: Åben alle indlæg

For at lave et blogindlæg skal du ikke bruge vores webbuilder. Det hele foregår via WordPress kontrolpanelet.

• 1:

Login med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Indlæg. Klik på denne for at åbne alle indlæg

• 3:

Her finder du en oversigt over de “test indlæg”, som din webdesigner har lavet til dig. Dem kan du vælge at slette og starte forfra på et nyt indlæg.

Step 02: Slet testindlæg

Din webdesigner har i de fleste tilfælde tilføjet en række “test indlæg” som en fremvisning af, hvordan din blog vil fremgå på din side.

• 4:

Start med at slette alle indlæg ved placere musen over det indlæg, du ønsker at slette

• 5:

Tryk på Papirkurv for at slette indlægget

• 6:

Du skal slette webdesignerens testlink, så du selv bliver forfatter til de nye indlæg i stedet for, at business er forfatter

• 7:

Nu er alle indlæggene væk, og du kan starte forfra på dine egne

• 8:

Tryk på Tilføj nyt for at komme i gang

Step 03: Tilføj overskrift

Du har nu trykket på tilføj nyt og er nu på en side, hvor du kan tilføje overskrift, tekst og billeder til dit blogindlæg.

• 9:

På nuværende side skal du tilføje en overskrift til dit blogindlæg, som både er kort og fangende for din læser, og som skaber dit unikke link til indlægget.

• 10:

Skriv din overskrift, hvor der står Tilføj overskrift

Step 04: Lav et unikt link

Udgiv og gem betyder det samme. Dvs. så snart du vælger at udgive dit blogindlæg, vil det ligge offentligt på din side. Hvis du ønsker, at vente med dette til sidst, så det også en mulighed.

• 11:

Når du har skrevet din overskrift, skal du klikke på Udgiv længst til højre.

• 12:

Under overskriften finder du nu det unikke link, som dit blogindlæg har.

Step 05: Tilføj brødteksten

Nyheder og blogindlæg er mange forskellige ting. Måske vil du informere om et nyt produkt, et foredrag eller præsenterer en ny medarbejder. Uanset emnet handler det om at skabe interesse og få fanget læseren.

• 13:

Start med at skrive indledningen til dit blogindlæg

• 14:

Efter indledningen skal der placeres et Læs-mere-tag. Alt over dette tag vises på din blogside

• 15:

Tilføj dette tag ved at trykke på Indsæt og vælg Læs-mere-tag

• 16:

Skriv resten af dit blogindlæg under Læs-mere-tagget

Step 06: Vælg udvalgt billede

Du skal tilføje et udvalgt billede til dit blogindlæg. Dette billede vil stå sammen med blogindlæggets overskrift og skal præsentere indholdet i dit indlæg visuelt.

• 17:

I menuen til højre finder du kassen med Udvalgt billede

• 18:

Tryk på Vælg udvalgt billede

Step 07: Upload et billede

Find et billede imellem filerne på din computer, som du ønsker at tilføje til dit blogindlæg.

• 19:

Tryk på knappen Vælg filer

• 20:

Find den billedfil, du ønsker at tilføje til dit indlæg

• 21:

Tryk på Åben

• 22:

Billedet er nu uploadet til dit Mediebibliotek

• 23:

Tryk på Vælg udvalgt billede nederst i højre hjørne

Step 08: Afslut med udgiv/opdater

Når du er færdig med blogindlægget, afslutter du ved at trykke på udgiv eller opdater. Designet vil automatisk opdatere med dine nyeste ændringer.

Afslut dit indlæg

Dit blog indlæg er nu klar på siden!