WINDOWS

FJERNSUPPORT

Når filen er hentet så skal du blot trykke “Kør”. Efter et minut kommer der en blå boks frem med et ID nummer. Oplys venligst dette nummer til din supporter og derefter din adgangskode, som tilsvarende er noteret i boksen.

MAC

FJERNSUPPORT

Når filen er hentet så skal du blot trykke “Kør”. Efter et minut kommer der en blå boks frem med et ID nummer. Oplys venligst dette nummer til din supporter og derefter din adgangskode, som tilsvarende er noteret i boksen.