ÆNDRINGER I FOOTEREN

Har du justeringer til det nederste tekst til på din hjemmeside? Læs denne guide for at finde ud af hvordan du retter i teksten.

Step 01: Login på kontrolpanelet

Før du kan åbne webbuilderen, skal du finde den mail, du modtog dit webdesign fra Plico A/S i. Heri finder du et brugernavn og en adgangskode, som giver dig adgang til kontrolpanelet, som du åbner via admin-linket, der ligeledes findes i mailen.

• 1:

Åben admin-linket som du finder i mailen med dit webdesign

• 2:

Login med tilsendte brugernavn & adgangskode

• 3:

Tryk på login

Step 02: Udseende – Tilpas

I dette step åbner du webbuilderen og får muligheden for at redigere direkte i det webdesign, som du har modtaget af din webdesigner fra Plico A/S

• 4:

Du er nu logget ind på kontrolpanelet

• 5:

Hold musen over menupunktet Udseende

• 6:

Vælg Tilpas

Step 03: Tryk på layout

I dette step får du mulighed for at ændre i tekst/links i footeren.

• 7:

Tryk på Layout og derefter Footer

• 8:

Til højre vil dit webdesign nu fremgå live, scroll helt til bunden af hjemmesiden for at se footeren.

• 9:

Du har nu mulighed for at rette i diverse elementer

Step 04: Navigation i footeren

I dette step ser vi nærmere på, hvordan du bruger elementerne til venstre i footeren.

• 10:

Hold din mus over et element (f.eks. Headline)

• 11:

Her vil en blå ramme lyse op til højre i designet om det element, du redigerer i

• 12:

Klik på Headline for at ændre teksten

Step 05: Tilføj eller fjern Social Media ikoner

I dette step kigger vi på, hvordan du ændre social media ikoner, og/eller fjerner dem du ikke skal bruge.

• 13:

Istedet for at trykke på Headline som i Step 04, så tryk på det element, der hedder Social

• 14:

Hvis der er et ikon, du ikke ønsker at have fremme på siden, skal du blot slette linket i tekstfeltet

• 15:

Hvis du vil tilføje et nyt socialt ikon, skal du kopiere hele linket og sætte det ind i en af felterne, hvis det er et social medie, vi allerede understøtter, så kommer ikonet helt automatisk.

• 16:

Som på de andre sider er det en god idé at trykke Save Page en gang imellem.

Step 06: Skift tekst ud med logo

I dette step kigger vi på, hvordan du skifter en headline ud med dit logo

• 17:

Tager du et kig på billedet til venstre, kan du se, der er et “+” tegn ud for 1 tallet, hvis du klikker på den, så kommer der en masse muligheder op, trykker du på Image så sætter den et billede ind.

• 18:

Hvis du som i de tidligere trin, trykker på Image lige under Headline så kan du trykke på det billed ikon der er øverst, så kommer der et medie bibliotek op hvor du enten kan genbruge et af dine tidligere billeder, eller uploade et nyt, tjek at du står i Upload Filer fanen øverst til venstre.

• 19:

Er du under Upload Filer fanen så kan du trykke på Vælg Filer og naviger derhen hvor dit billede ligger, vi understøtter JPEG, PNG, SVG og mange andre.

• 20:

Hvis du tager et kig på billedet igen, kan du se lige under tallet er der en papirkurv, trykker du på den sletter du Headline

Step 07: Ændre størrelse på logo

I dette step kigger vi på hvordan man ændre på størrelsen af logoet

• 21:

Hvis du har fulgt de trin ovenover så har du fået tilføjet dit logo, hvis dit logo ikke har den perfekte størrelse er det nok for stort

• 22:

I felterne Width og Højde kan du skrive hvor langt og højt dit billede skal være, har du et vandret billede som vist på billedet til venstre så skal du skrive i Width har du et lodret billede skal du skrive i Højde, skriver du i begge felter kan du risikere at den skærer noget af dit billede af.

• 23:

Vil du ændre på positionen af logoet, om det skal stå til venstre, i midten eller til højre kan du gøre det oppe under settings lige over hvor du uploadede dit billede. så kører du helt til bunds er der et felt hvor der står Text Alignment ud for, hvor du kan vælge mellem Tilbage (venstre), Centrér (i midten) og Right (højre).