TILFØJ NYE BILLEDER

Galleri / grid elementet er ofte anvendt som en fremvisning af dit arbejde via billeder. Læs her om, hvordan du nemt tilføjer nye eller ændre i nuværende billeder.

Step 01: Åben galleriet

Du ændre billederne i galleriet via galleri elementet, som du finder inde i vores webbuilder.

• 1:

Åben Gallery

• 2:

Tryk på Tilføj Element i Galleri elementet

• 3:

Tryk på Select Image under Billede

Step 02: Vælg Billede

Her ser du hvordan du vælger et billede fra dit mediebibliotek eller uploader et nyt.

• 4:

Efter du har trykket på Select Image i trin 3 så har du 2 muligheder oppe i toppen Upload filer eller Mediebibliotek

• 5:

Vælger du Mediebibliotek kan du se alt det du tidligere har uploadet og vælge derfra

• 6:

Vælger du Upload filer kan du uploade et nyt billede som så ryger ind i dit Mediebibliotek så du kan genbruge det senere og er fri for at uploade det igen og spilde plads.