HJEMMESIDE GUIDES & EKSTRA MODULER

Her kan du finde vejledninger til forskellige dele af vores webbuilder, så du har mulighed for at holde din hjemmeside opdateret.  Du skal blot vælge det emne som passer til dig, så har vi lavet en skriftlige- og video guide til dig. Hvis du gerne vil have hjælp, så ring endelig ind til os.

Nederst på siden kan du finde en liste over vores ekstra moduler og ydelser. Vil du gerne hører nærmere omkring hvad vi kan tilbyde dig, så sidder vi parate ved telefonen. 

Brug for hjælp?

  • +45 7174 1457

  • info@plico.dk

WEBBUILDER

Hjemmeside redigeringsværtøjet

Et værktøj til at redigere din hjemmeside på en enkelt og nem måde. Denne guide giver et generelt overblik over værktøjet. 

BILLEDER

Upload af billeder på hjemmesiden

Guiden viser dig, hvordan du uploader billeder på hjemmesiden. På den måde kan du holde dit design opdateret, og dine kunder vil nyde godt af at kigge på en dynamisk hjemmeside. 

TEKST

Skriv ny, ændre farven og gør teksten større

Der er mange muligheder for at tiltrække dine kunder med en fangende tekst i den rigtige størrelse og farve. Læs om tekstværktøjet her.

BAGGRUNDSBILLEDE

Sektionen

Gør din hjemmeside endnu mere tiltrækkende og dynamisk med store, flotte baggrundsbilleder. Læs her hvor nemt det er at skrifte baggrunden på sektioner.

SLIDESHOW

Det store billede på forside og undersider

Denne guide illustrerer hvordan du ændre billeder i et slideshow/slider. Følg guiden og få fornøjelsen af at selv ændre billederne på din hjemmeside. 

MENUPUNKTER

Ændre navnet dine menupunkter

Vil du gerne have ændret navnet på et af dine menupunkter, så følg blot denne guide. Her illustrerer vi processen på en nem og enkelt måde. 

BLOGINDLÆG

Tilføj nyt blogindlæg

Har du tilkøbt en blog på din hjemmeside, kan du her få en udførlig guide i, hvordan du tilføjer nye indlæg. 

BAGGRUNDSBILLEDE

Række

Gør din hjemmeside endnu mere tiltrækkende og dynamisk med store, flotte baggrundsbilleder. Læs her hvor nemt det er at skrifte baggrunden på sektioner.

FOOTER

Info nederst på hjemmesiden

Har du justeringer til det nederste tekst til på din hjemmeside? Læs denne guide for at finde ud af hvordan du retter i teksten.

LINKS

Ændring eller tilføjelse af links

Guiden her viser dig hvordan man ændre eller tilføjer links til designet. Det kan være en god ide at linke til specifikke dele af designet for at øge brugervenligheden. 

PRODUKTKATALOG

Tilføj og ændre i dine produkter

Har du tilkøbt et produktkatalog til din hjemmeside, kan du her få en udførlig guide i, hvordan du tilføjer nye produkter og ændre i nuværende.

GALLERI

Forny din hjemmeside med dine billeder

Galleri / grid elementet er ofte anvendt som en fremvisning af dit arbejde via billeder. Læs her om, hvordan du nemt tilføjer nye eller ændre i nuværende billeder.

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er den anbefalede billedestørrelse?

Hos Plico A/S anbefaler vi, at anvende billeder, som er under en 1 MB, da billedet ellers vil stjæle en masse loadtid fra din hjemmeside. Dette resulterer i utålmodige kunder, og Google vælger også hjemmesider fra, hvor loadtiden ligger for højt.

Ønsker du at mindske størrelsen på dit billede, kan du anvende dette gratis webværktøj: 
https://tinypng.com/

Kan jeg skrive mine egne tekster?

Ja da! Du skal åbne vores webbuilder (se her hvordan) og finde den side, hvor du ønsker at ændre i teksten. På siden trykker du på det element, du ønsker at ændre. Skriv den nye tekst og afslut med Save Page.

Hvordan tilføjer jeg en video?

Vi anbefaler, at du uploader alle dine videoer til enten YouTube eller Vimeo og anvender et videolink på din hjemmeside.

En video uploadet direkte på din hjemmeside kan stjæle meget loadtid, som kan resultere i utålmodige kunder, der vælger at lukke siden. Ligeledes vælger Google hjemmesider fra, hvor loadtiden ligger for højt.

Hvilken internetbrowser bør jeg bruge?

Vores vores webbuilder kan kun anvendes i Safari, Google Chrome og Fire Fox. 

Hvis du oplever fejl, er det ofte fordi, du anvender Explorer eller Edge som browser.