IPHONE OPSÆTNING

Her kan du finde en vejledning til opsætning af din email til iPhone. Dette gælder alle modeller. Hvis du gerne vil have hjælp, så ring endelig ind til os. Tlf: 7174 1457

Step 01: Opsætning af mail på iPhone

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din iPhone er koblet til enten et Wi-Fi eller er på telefonens eget datanetværk. Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter din iPhone op til at modtage mails fra din Plico-konto.

• 1:

Vælg Indstillinger

• 2:

Vælg Konti & adgangskoder

• 3:

Vælg Tilføj konto

Step 02: Opsætning af mail på iPhone

I dette step skal vi have tilføjet din email konto til din iPhone opsætning. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 4:

Vælg Anden

• 5:

Vælg Tilføj e-mailkonto

Step 03: Udfyld felterne med følgende

I dette step skal vi have udfyldt de nødvendige informationer på din iPhone, for at den skal forbinde med din mail server hos PLICO. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 1:

Navn: Dit firma navn

• 2:

E-mail: Din PLICO mail (f.eks. info@firmanavn.dk)

• 3:

Adgangskode: Din adgangskode er blevet tilsendt via mail.

• 4:

Beskrivelse: F.eks. din PLICO Mail

• 5:

Vælg Næste

Step 04: Indtast oplysningerne for Server til indgående post

Ligesom i sidste tep, så vi have udfyldt de nødvendige informationer på din iPhone, for at den skal forbinde med din mail server hos PLICO. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 1:

Vælg IMAP

• 2:

Navn: Dit navn. E-mail: Din email adresse. Beskrivelse: F.eks. din firma mail

• 3:

Indtast følgende:

• Værtsnavn: Din adresse er blevet tilsendt via mail. F.eks. pro.plico.dk
    • Brugernavn: Din email adresse (f.eks. info@firmanavn.dk)
    • Adgangskode: Din adgangskode

Step 05: Indtast oplysningerne for Server til udgående post

Ligesom i sidste tep, så vi have udfyldt de nødvendige informationer på din iPhone, for at den skal forbinde med din mail server hos PLICO. Blot følg nedenstående steps og kig på billedet for en reference.

• 1:

Indtast følgende:

• Værtsnavn: Din adresse er blevet tilsendt via mail. F.eks. pro.plico.dk
    • Brugernavn: Din email adresse (f.eks. info@firmanavn.dk)
    • Adgangskode: Din adgangskode

Vælg Arkiver