KATEGORI TIL ØVERST MENU

Vil du gerne have tilføjet dine kategorier til den øverste menu, så følg blot denne guide. Her illustrerer vi processen på en nem og enkelt måde.

Step 01: Åben menuer

Du ændre navnene på dine menupunkter via vores webbuilder. Har du ikke åbnet webbuilderen før, kan du kigge på dette link

• 1:

Find menupunktet i venstre side af webbuilderen, hvor der står Menuer

• 2:

Klik på Menuer

Step 02: Main Menu

Under Main Menu finder du alle de sider, som er synlige i navigationsbaren på din hjemmeside.

• 4:

Under punktet Menuer finder du Main Menu. På nogen hjemmesider, kan der være flere typer, men det er altid Main Menu, du skal ændre i.

• 5:

Klik på Main Menu for at åbne samtlige sider i navigationsbaren

Hold musen over billedet for at se mere

Step 03: Tilføj kategori til menuen

Nu skal vi have valgt hvilken varekategori som skal tilføjes til menuen.

• 7:

Tryk på Tilføj punkter nederst til højre.

• 8:

I listen skal du vælge “Varekategorier

Hold musen over billedet for at se mere

Step 04: Tilføj kategori til menuen

Nu skal vi have valgt hvilken varekategori som skal tilføjes til menuen.

• 9:

Vælge den kategori som skal tilføjes ved at klikke på navnet.

• 10:

Varekategorien vil derefter blive tilføjet til menulisten. Nu er det vigtigt at man med musen “trækker” varekategorien under hovedkategorien.

Note: I dette tilfælde har vi kaldt den “Produkter”. Det kan dog være anderledes på din webshop.

• 11:

Når du er færdig med at tilføje varekategorierne, så blot tryk “Udgiv“knappen øverst