KOPIER VARER

Hvis man har lavet en god opsætning på en vare og gerne vil spare tid på at gøre det igen på næste, så kan man benytte sig af dupliker funktionen. Her går systemet ind og kopier varen og dens egenskaber. Så skal du blot ændre informationerne, så de passer til din næste vare.

Step 01: Åben “Alle varer”

Første step er at logge ind på webshoppen og derefter finde listen med dine varer.

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Varer. Klik på denne for at åbne alle dine varer.

• 3:

Her finder du alle dine oprettede varer i en liste.

Step 02: Kopier en vare

Når du har kopieret en vare, så overfører systemet alle egenskaberne. Så skal du blot ændre informationerne, så de passer til din næste vare.

• 4:

Hold musen over varen du gerne vil kopier.

• 5:

Tryk på Duplikere (kopiere)

• 6:

Du sendes nu ind på den nye vare, du har kopieret.

Step 03: Skift overskrift og link

Både overskrift og link har nu samme titel som varen du valgte at kopiere.

• 8:

Tryk på feltet med overskriften, slet den nuværende tekst og tilføj navnet på den nye vare

• 9:

Subtitle kan bruges som en metabeskrivelse af overskriften for at tilføje noget ekstra til varesiden. Den er ikke nødvendig at udfylde, hvis du ikke ønsker dette.

• 10:

Tryk på knappen Rediger ved siden af Permalinket og slet nuværende tekst

• 11:

Tryk på OK hvorefter Permalinket vil få samme navn som overskriften til varen

Step 04: Lang varebeskrivelse

Der ligger to beskrivelser på en vare – en kort og en lang. Under tilføj vare ligger den lange varebeskrivelse først. Her skal du tilføje en uddybende beskrivelse af f.eks. varen. Den lange beskrivelse ligger under produktet på selve varesiden.

Note: Hvis du ikke har særlig meget tekst til varen, så anbefaler vi at undlade at skrive i lang beskrivelse og kun bruge kort beskrivelse.

• 12:

Det største tekstfelt under overskrift og link er beregnet til den lange varebeskrivelse

• 13:

Behold evt nuværende tekst eller skriv en ny, som passer til produktet

• 14:

Skriv en ny tekst og afslut med Opdatere

Step 05: Kort varebeskrivelse

Der ligger to beskrivelser på en vare – en kort og en lang. Under tilføj vare ligger den korte varebeskrivelse nederst på siden. Her skal du tilføje en kort beskrivelse af varen f.eks. størrelse, materiale mv.

Note: Hvis du ikke har særlig meget tekst til varen, så anbefaler vi at undlade at skrive i lang beskrivelse og kun bruge kort beskrivelse.

• 15:

Det lille tekstfelt til den korte varebeskrivelse ligger nederst på siden efter Yoast SEO og Varedata

• 16:

Behold evt nuværende tekst eller skriv en ny, som passer til produktet

• 17:

Skriv en ny tekst og afslut med Opdatere

Hold musen over billedet for at se mere

Step 06: Tilføj pris

Du kan ændre prisen på din vare, eller vælge en særlig tilbudspris, som evt kan køre i en bestemt periode

• 18:

Skriv varens pris ud for Normalpris (DKK)

• 19:

Ønsker du en særlig tilbudspris, skal du tilføje den under Normalprisen ved Tilbudspris (DKK)

• 20:

Du kan tilføje en Tidsplanfor tilbuddet, hvor du kan vælge, de datoer tilbuddet skal løbe. Tryk på Tidsplan for at vælge disse

Step 07: Vælg kategori

I dette trin skal du vælge hvilken kategori varen tilhører. Det er muligt at vælge flere. Boksen med kategorierne ligger til højre på varesiden. Se venligst vores guide til oprettelse af kategorier for mere info om dette emne.

• 21:

Klik af med et flueben kategorien produktet skal ligge under.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 08: Tilføj billede

Til varen vil vi anbefale at uploade et billede i min. størrelsen 1000 x 1000px. På den måde vil dine vare fremstå klare og flotte. Zoom funktionen tilknyttet varen vil tilsvarende fungerer bedre, da den kan zoom mere ind.

• 22:

Tryk på det nuværende billede

• 23:

Tryk på “Upload filer” i den øverst menu som er kommet frem og vælg et billede du har på computer/telefon.

• 24:

Når billedet er uploadet til Medie mappen skal du markere det og trykke på “indsæt varebillede

• Ekstra:

Ønsker du flere billeder tilknyttet, så gentag processen som står ovenfor under “Varegalleri” som befinder sig under Varebillede

Step 09: Afslut med udgiv/opdater

Når du er færdig med varen, afslutter du ved at trykke på udgiv eller opdater i menuen til højre øverst på siden. Designet vil automatisk opdatere med dine nyeste ændringer.