LAGERSTYRING PÅ EN VARE

Her får du en udførlig guide i, hvordan du aktivere lagerstyring på din vare. Dette gælder bare en enkelt vare og tilsvarende en variant. Såsom en farve eller størrelse.

LAGERSTYRING på “ENKEL VARE”

Step 01: Åben din vare

Første trin er at åbne den vare som skal have lagerstyring. En kort note om lagerstyring er at det foregår således at når en kunde har købt 1 eller flere stk. Så trækker lagerstyringen automatisk antallet fra lageret. Lagerstyringen vil ligeledes informerer kunden om der er nok på lager.

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Varer. Vælg derefter “Alle varer“. I listen over dine varer, vælger du derefter den vare som skal have lagerstyring.

Step 02: Aktivere lagerstyring

I dette step skal vi aktivere lagerstyring og angive et antal på lager

• 3:

Tryk på Beholding i side menuen til venstre.

• 4:

Sæt et flue ben i “Administrer lager”

• 5:

Angiv hvor mange stk du har på lager af varen under “Antal på lager” .

• 6:

Tryk på “Opdater” knappen øverst til højre.
    Sådan – nu har du aktiveret lagerstyring.

LAGERSTYRING på “VARIABEL VARE”

Step 01: Vælg Variabel vare

Hvis du har brug for en guide til oprettelse af variabel vare, så har vi lavet en til dig her: Tryk her

• 1:

Øverst i dropdown menuen skal “Variabel vare” være valgt

• 2:

Tryk på “Varianter” i sidemenuen til venstre.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 02: Aktivere lagerstyring på din variabel

Hvis du har et begrænset antal stk. på lager af din variabel (F.eks. en t-shirt i størrelsen M)., så kan du have lagerstyring på denne variabel.

• 3:

Tryk på din variabel, gerne lige ved siden af selve navnet. Så kommer der en undermenu frem.

Sæt flue i “Administrer lager

Angiv et antal under “Antal på lager“.

Tryk på “opdater” knappen øverst til højre.
    Sådan – nu har du lagerstyring på din variabel vare.