TILFØJ ELLER ÆNDRE LINKS

Guiden her viser dig, hvordan man ændre eller tilføjer links til designet. Det kan være en god ide at linke til specifikke dele af designet for at øge trafikken på din side samt brugervenligheden.

Step 01: Links via Button elementet

Der er flere former for links, men vi starter ud med en af de mest iøjnefaldende links, nemlig Button. Dette element er en god måde at fange brugerens øje og lede dem et andet sted hen f.eks til kontaktsiden.

• 1:

Tryk på Button elementet i venstre side

• 2:

Under selve elementet, kan der ligge flere knapper. Tryk på tilføj element, hvis du ønsker flere knapper

• 3:

Tryk på den knap, du ønsker at ændre

• 4:

Under indhold finder du et felt, der hedder link. Heri tilføjer du det link, som knappen skal føre til.

• 5:

Afslut med Save Page

Step 02: Tilføj link til tekst

I dette step tager vi et kig på, hvordan du tilføjer et link til en brødtekst.

• 6:

Vælg i et af dine tekst elementer, som du ønsker at tilføje et link til

• 7:

Markér den del af teksten, du gerne vil have skal linket et andet sted hen

• 8:

Klik på kæden i værktøjsbaren lige over teksten

• 9:

Denne åbner et vindue, hvor du kan skrive webadressen på den side, du gerne vil linke til.

Afslut med Save Page