MAC OS OPSÆTNING

Her kan du finde en vejledning til opsætning af din email til MAC OS. Hvis du gerne vil have hjælp, så ring endelig ind til os. Tlf: 7174 1457

Step 01: Opsætning af mail i mac OS

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din mac er koblet til internettet. Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter dit mac OS program op til at modtage mails fra din Plico-konto.

• 1:

Åben Mail

• 2:

Klik på Fortsæt

Step 02: Tilføj en e-mail konto

• 3:

Navn: Skriv dit navn

• 4:

E-mailadresse: Indtast din email adresse (f.eks. info@firmanavn.dk)

• 5:

Adgangskode: Din adgangskode

• 6:

Klik på Log ind

Step 03: Tilføj serveroplysninger

• 7:

E-mailadresse: Din email adresse (f.eks. info@firmanavn.dk)

• 8:

Brugernavn: Automatisk

• 9:

Kontotype: Vælg imap

• 10:

Server til indgående post:  Din server adresse er blevet tilsendt via mail. (F.eks. pro.plico.dk)

• 11:

Server til udgående post:  Din server adresse er blevet tilsendt via mail. (F.eks. pro.plico.dk)

• Ekstra::

Beskeden: “kan ikke bekræfte kontonavn eller adgangskode” vil ikke have nogen konsekvens, efter du har indtastet serveroplysninger og klikket på Log ind.

Luk Apple Mail. Klik på Arkiver, hvis du bliver spurgt om det.

Din Apple Mail er nu opsat korrekt til din email. Du skal nu lukke e-mail programmet og starte det igen, før du kan modtage og afsende e-mails.