MAIL OPSÆTNING

Her kan du finde vejledninger til forskellige mail platforme. Du skal blot vælge den som passer til dig, så har vi lavet en guide til hvordan din mail skal sættes op. Hvis du gerne vil have hjælp, så ring endelig ind til os.

Brug for hjælp?

• +45 7174 1457

• info@plico.dk

iPhone

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din iPhone er koblet til enten et Wi-Fi eller er på telefonens eget datanetværk.

Outlook 2013

Her kan du finde en brugervenlig guide til hvordan du får koblet din mail hos PLICO op til Outlook 2013. Hvis du har spørgsmål til guiden eller får en fejl, så blot til kontakt til os. Så finder vi en løsning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Android

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din Android telefon er koblet til enten et Wi-Fi eller er på telefonens eget datanetværk.

Outlook 2016

Her kan du finde en brugervenlig guide til hvordan du får koblet din mail hos PLICO op til Outlook 2016. Hvis du har spørgsmål til guiden eller får en fejl, så blot til kontakt til os. Så finder vi en løsning. Vi er klar til at hjælpe dig.

iPad

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din iPad er koblet til enten et Wi-Fi eller er på telefonens eget datanetværk.

mac OS

Her kan du finde en brugervenlig guide til hvordan du får koblet din mail hos PLICO op til mac OS. Hvis du har spørgsmål til guiden eller får en fejl, så blot til kontakt til os. Så finder vi en løsning. Vi er klar til at hjælpe dig.