VIL DU GERNE HAVE EN PROFESSIONEL OPSÆTNING?

Har du travlt eller brug for at få sat din Mailchimp op af en professionel grafiker?

Med vores Mailchimp-opsætningspakke får du en grafisk flot opsætning som indbydende overfor dine kunder. Vil du gerne have en høj klik rate på dine udsendte nyhedsbreve, så vil en flot grafisk præsentation øge muligheden for dette.

Mailchimp opsætningn indeholder:

Mailchimp oprettelse
Pop-up tilmelding
2 stk. unikt designet nyhedsbrev skabeloner
Rådgivning
✔ Tilmeldingsformular
✔ Support på Mailchimp.

Oprettelse: 4999,- kr eksl. moms.
Pris pr mdr. : 199,- kr eksl. moms.

UDFYLD FORMULAREN OG BESTIL EN POP-UP VINDUES FUNKTION

Dit navn

Virksomhedsnavn

Dit CVR nr.

Din mail

Jeg bestiller hermed en POP-UP vindues funktion til et engangsbeløb på 1999,- kr og 149,- kr pr. md eksl. moms hos PLICO A/S