OPRET GAVEKORT

Her får du en udførlig guide i, hvordan du kan oprette et gavekort til dine kunder. Gavekort kan være en god mulighed for at generer mersalg på webshoppen.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 01: Åben “Tilføj ny”

Processen ved at oprette en vare er forholdsvis simpel. Man opretter en vare, kalder den f.eks. gavekort 200kr. Laver derefter en rabatkode som man sender til kunden. Se guiden for rabatkuponer her

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Varer. Vælg derefter “Tilføj ny”.

Note: Du kan også vælge at gå ind under “Alle varer”. Herinde er der tilsvarende en “Tilføj ny” knap øverst.

Step 02: Skriv en titel på varen

I dette step skal vi skrive en titel på varen. F.eks. Gavekort 200kr.

• 3:

Tryk på feltet med overskriften, og tilføj navnet på den nye vare

Note: Nedenunder titlen bliver der autogeneret et direkte link til varen. Dette link kan du bruge, hvis du gerne vil dele varen på dine sociale medier.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 03: Kort varebeskrivelse

Der ligger to beskrivelser på en vare – en kort og en lang. Under oprettelsen af varen, så kan du finde feltet med den korte varebeskrivelse nederst på siden. Her skal du tilføje en kort beskrivelse af gavekortet.

• 4:

Det lille tekstfelt til den korte varebeskrivelse ligger nederst på siden efter Yoast SEO og Varedata

• 5:

Behold evt nuværende tekst eller skriv en ny, som passer til produktet

• 6:

Skriv en ny tekst og afslut med Opdatere

Step 05: Ændre varetype og Tilføj pris

I dette step skal du tilføje en pris til Gavekortet og vi skal have ændret varetypen. Grunden til at vi ændre varetypen ligger i at så kommer der ikke fragt på varen. Normalt sender man blot rabatkoden ud med email. Hvis du gerne vil sende gavekortet ud i en flot indpakning, så blot spring trinet over med varetype.

• 7:

Ændre “Enkeltvare” til “Ekstern/Partner vare” i øverst venstre hjørne.

• 8:

Under “Vare URL” skal du blot skrive “#”

• 9:

Under “Knap tekst” skal du skrive “Køb gavekort”

• 10:

Skriv Gavekortets pris ud for Normalpris (DKK)

• 11:

Ønsker du en særlig tilbudspris, skal du tilføje den under Normalprisen ved Tilbudspris (DKK)

• 12:

Du kan tilføje en Tidsplanfor tilbuddet, hvor du kan vælge, de datoer tilbuddet skal løbe. Tryk på Tidsplan for at vælge disse

Step 06: Vælg Gavekort kategori

I dette trin skal du vælge hvilken kategori Gavekortet tilhører. Boksen med kategorierne ligger til højre på varesiden.  Se venligst vores guide til oprettelse af kategorier for mere info om dette emne.

• 16:

Klik af med et flueben kategorien Gavekort (Eller hvad du har kaldt kategorien).

Hold musen over billedet for at se mere

Step 07: Tilføj billede

Til varen vil vi anbefale at uploade et billede i min. størrelsen 1000 x 1000px. På den måde vil dine vare fremstå klare og flotte. Zoom funktionen tilknyttet varen vil tilsvarende fungerer bedre, da den kan zoom mere ind.

• 17:

Tryk på det nuværende billede

• 18:

Tryk på “Upload filer” i den øverst menu som er kommet frem og vælg et billede du har på computer/telefon.

• 19:

Når billedet er uploadet til Medie mappen skal du markere det og trykke på “indsæt varebillede

• Ekstra:

Ønsker du flere billeder tilknyttet, så gentag processen som står ovenfor under “Varegalleri” som befinder sig under Varebillede

Step 09: Afslut med udgiv/opdater

Når du er færdig med varen, afslutter du ved at trykke på udgiv eller opdater i menuen til højre øverst på siden. Designet vil automatisk opdatere med dine nyeste ændringer.