OPRET EN VARE

Her får du en udførlig guide i, hvordan du opretter en vare i din webshop. Guiden vil gennemgå tekst, billede, lager og pris.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 01: Åben “Tilføj ny”

Processen ved at oprette en vare er forholdsvis simpel. I princippet er det at skrive en tekst, en pris, finde et billede og notere hvor mange du har på lager.

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Varer. Vælg derefter “Tilføj ny”.

Note: Du kan også vælge at gå ind under “Alle varer”. Herinde er der tilsvarende en “Tilføj ny” knap øverst.

Step 02: Skriv en titel på varen

I dette step skal vi skrive en titel på varen.

• 3:

Tryk på feltet med overskriften, og tilføj navnet på den nye vare

Note: Nedenunder titlen bliver der autogeneret et direkte link til varen. Dette link kan du bruge, hvis du gerne vil dele varen på dine sociale medier.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 03: Lang varebeskrivelse

Der ligger to beskrivelser på en vare – en kort og en lang. Når man opretter en vare, så er den første varebeskrivelse den lange. Den ligger under feltet hvor du skriver titlen på varen. Her kan du tilføje en uddybende beskrivelse af f.eks. varen.

Note: Hvis du ikke har særlig meget tekst til varen, så anbefaler vi at undlade at skrive i lang beskrivelse og kun bruge kort beskrivelse.

• 4:

Det største tekstfelt under overskrift og link er beregnet til den lange varebeskrivelse

• 5:

Skriv eventuelt en tekst her. Ofte er det specifikationer man skriver i den lange beskrivelse.

• 6:

Når tekten er skrevet skal du blot afslutte med Opdatere

Hold musen over billedet for at se mere

Step 04: Kort varebeskrivelse

Der ligger to beskrivelser på en vare – en kort og en lang. Under oprettelsen af varen, så kan du finde feltet med den korte varebeskrivelse nederst på siden. Her skal du tilføje en kort beskrivelse af varen.

Note: Hvis du ikke har særlig meget tekst til varen, så anbefaler vi at undlade at skrive i lang beskrivelse og kun bruge kort beskrivelse.

• 7:

Det lille tekstfelt til den korte varebeskrivelse ligger nederst på siden efter Yoast SEO og Varedata

• 8:

Behold evt nuværende tekst eller skriv en ny, som passer til produktet

• 9:

Skriv en ny tekst og afslut med Opdatere

Hold musen over billedet for at se mere

Step 05: Tilføj pris

I dette step skal du tilføje en pris til varen. Som en ekstra mulighed kan du også sætte en tilbudspris, som evt kan køre i en bestemt periode. På den måde kan du forudbestemme hvornår tilbuddet skal kører og stoppe.

• 10:

Skriv varens pris ud for Normalpris (DKK)

• 11:

Ønsker du en særlig tilbudspris, skal du tilføje den under Normalprisen ved Tilbudspris (DKK)

• 12:

Du kan tilføje en Tidsplanfor tilbuddet, hvor du kan vælge, de datoer tilbuddet skal løbe. Tryk på Tidsplan for at vælge disse

Hold musen over billedet for at se mere

Step 06: Lagerstyring

Hvis du gerne vil have lagerstyring tilknyttet din vare, så skal du blot aktiver funktionen og notere hvor mange stk. af varen du har på lager. Hvor gang en kunde køber en vare, så trækker systemet automatisk en fra.

• 13:

Vælg “Beholding” i side menuen.

• 14:

Sæt flueben under “Aktiver lagerstyring på vareniveau”

• 15:

Skriv et antal ud for “Antal på lager

Step 07: Vælg kategori

I dette trin skal du vælge hvilken kategori varen tilhører. Det er muligt at vælge flere. Boksen med kategorierne ligger til højre på varesiden.  Se venligst vores guide til oprettelse af kategorier for mere info om dette emne.

• 16:

Klik af med et flueben kategorien produktet skal ligge under.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 08: Tilføj billede

Til varen vil vi anbefale at uploade et billede i min. størrelsen 1000 x 1000px. På den måde vil dine vare fremstå klare og flotte. Zoom funktionen tilknyttet varen vil tilsvarende fungerer bedre, da den kan zoom mere ind.

• 17:

Tryk på det nuværende billede

• 18:

Tryk på “Upload filer” i den øverst menu som er kommet frem og vælg et billede du har på computer/telefon.

• 19:

Når billedet er uploadet til Medie mappen skal du markere det og trykke på “indsæt varebillede

• Ekstra:

Ønsker du flere billeder tilknyttet, så gentag processen som står ovenfor under “Varegalleri” som befinder sig under Varebillede

Step 09: Afslut med udgiv/opdater

Når du er færdig med varen, afslutter du ved at trykke på udgiv eller opdater i menuen til højre øverst på siden. Designet vil automatisk opdatere med dine nyeste ændringer.