OPRET VAREKATEGORI

Her får du en udførlig guide i, hvordan du opretter en kategori hvor dine varer kan placeres i. På den måde vil du være i stand til at oprette forskellige kategorier, som gør det nemmere for dine kunder at finde relevante vare.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 01: Åben “Kategorier”

Processen ved at oprette en kate er forholdsvis simpel. Man skriver et navn til kategorien og vælger om det skal være en hoved- eller underkategori.

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Varer. Vælg derefter “Kategorier”.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 02: Opret en hovedkategori

I dette step laver vi en hovedkategori, hvor der er mulighed for at oprette underkategorier til. Dette er dog ikke et krav.

• 3:

Udfyld feltet “Navn

• 4:

Under “Hovedkategori” skal den være markeret som “Ingen”.

• 5:

Tryk på knappen “Tilføj ny kategori

Note: Sådan nu er du færdig og har tilføjet en kategori. Når du opretter en vare, så kan du under varen markere denne kategori og varen vil derefter blive fundet der.

Hold musen over billedet for at se mere

Ekstra: Opret en underkategori

I dette step laver vi en underkategori, som kan ligge under en hovedkategori. Det kan være en god ide at opdele sine kategorier, hvis man har mange.

• 6:

Udfyld feltet “Navn

• 7:

Under “Hovedkategori” vælger du den kategori, som underkategorien skal være under.

• 8:

Tryk på knappen “Tilføj ny kategori

Note: Sådan nu er du færdig og har tilføjet en underkategori. Når du opretter en vare, så kan du under varen markere denne kategori og varen vil derefter blive lagt der.