OUTLOOK 2013 OPSÆTNING

Her kan du finde en vejledning til opsætning af din email til Outlook 2013. Hvis du gerne vil have hjælp, så ring endelig ind til os. Tlf: 7174 1457

Step 01: Opsætning af mail i Outlook 2013

Før du begynder med opsætningen, skal du sikre dig, at din computer er koblet til internettet. Vejledningen herunder viser dig, hvordan du sætter dit Outlook 2013 program op til at modtage mails fra din Plico-konto.

• 1:

Tryk på Oplysninger og Kontoindstillinger.

• 2:

Vælg KontoindstillingerTilføj og fjern konti, eller rediger eksisterende forbindelsesindstillinger

Step 02: Opsætning af mail på Outlook 2013

• 3:

Under fanen Mail skal du trykke på Ny.

Step 03: Opsætning af mail i Outlook 2013

• 4:

Markér prikken ud for Manuel konfiguration eller flere servertyper

• 5:

Tryk så Næste nede til højre

Step 04: Opsætning af mail i Outlook 2013

• 6:

Markér prikken ud for POP eller IMAP

• 7:

Tryk på Næste nede til højre.

Step 05: Opsætning af mail i Outlook 2013

• 8:

Indtast følgende:

• Dit navn: Skriv dit eget navn
    • E-mailadresse: Skriv din PLICO-mail (fx. info@firmanavn.dk)
    • Kontotype: vælg IMAP
    • Server til indgående post: Din server adresse er blevet tilsendt via mail. F.eks. pro.plico.dk
    • Server til udgående post: Din server adresse er blevet tilsendt via mail. F.eks. pro.plico.dk
    • Brugernavn: Din email adresse (f.eks. info@firmanavn.dk)
    • Adgangskode: Din adgangskode
  • 9:

Sæt et flueben ved Husk adgangskode

• 10:

Tryk så på Flere indstillinger nede i højre hjørne

Step 06: Opsætning af mail i Outlook 2013

• 11:

Vælg fanen Server til udgående post.

• 12:

Sæt et flueben ud for Serveren til udgående post (SMTP) kræver godkendelse

• 13:

Markér prikken ud for Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post

Step 07: Opsætning af mail i Outlook 2013

• 14:

Vælg fanen Avanceret.

• 15:

Server til indgående post: 993

• 16:

Sæt et flueben ved Denne server kræver en krypteret forbindelse (SSL)

• 17:

Server til udgående post (SMTP): 465

• 18:

Vælg TLS (STARTTLS) ud for Brug følgende type krypteret forbindelse

Tryk OK nede i højre hjørne

Step 08: Opsætning af mail i Outlook 2013

Tryk på Udfør nede i højre hjørne