POP-UP FUNKTION

LAV DIT EGET SKRÆDDERSYET POP-UP VINDUE

Har du et særlig tilbud eller mangler du en effektiv måde at få dine kunder til at tilmelde sig dit nyhedsbrev?

Med vores pop-up vindues funktion har du mulighed for at give ekstra fokus på dine kerne ydelser. Med et proffesionelt pop-up vindue kan du skabe professionel blikfang hos dine kunder med en tekst, billede eller endda en video.

Pop-up vinduet kan indeholde:

Billeder
Video
Nyhedsbrevtilmelding
Kontakt formular
✔ Tekst
✔ PDF fil download
✔ Webshop tilbud (kun til webshop)
✔ Login funktion (kun til webshop)

Oprettelse: 1999,- kr eksl. moms.
Pris pr mdr. : 149,- kr eksl. moms.

UDFYLD FORMULAREN OG BESTIL EN POP-UP VINDUES FUNKTION

Dit navn

Virksomhedsnavn

Dit CVR nr.

Din mail

Jeg bestiller hermed en POP-UP vindues funktion til et engangsbeløb på 1999,- kr og 149,- kr pr. md eksl. moms hos PLICO A/S