Har du tilkøbt et produktkatalog til din hjemmeside, kan du her få en udførlig guide i, hvordan du tilføjer nye produkter og ændre i nuværende.

Step 01: Åben alle produkter

Når du tilkøber et produktkatalog til din hjemmeside hos Plico A/S, får du 15 produktsider med i købet. Dvs. din webdesigner allerede har lagt 15 produkter ind på din side. Disse sider kan du vælge at duplikere, så opsætningen bliver ens på alle sider.

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Varer. Klik på denne for at åbne alle dine varer.

• 3:

Her finder du de 15 produkter, som din webdesigner har tilføjet.

Step 02: Duplikere et produkt

Din webdesigner har allerede lavet et design til dine produkter, derfor kan du blot duplikere et nuværende produkt og skifte teksten ud

• 4:

Hold musen over en vilkårlig vare

• 5:

Tryk på Duplikere (kopiere)

• 6:

Du sendes nu ind på den nye vare, du har duplikeret fra den vilkårlige vare

Step 03: Skift overskrift og link

Både overskrift og link har nu samme titel som den vilkårlige vare, som du valgte at duplikere.

• 8:

Tryk på feltet med overskriften, slet den nuværende tekst og tilføj navnet på det nye produkt

• 9:

Subtitle kan bruges som en metabeskrivelse af overskriften for at tilføje noget ekstra til produktsiden. Den er ikke nødvendig at udfylde, hvis du ikke ønsker dette.

• 10:

Tryk på knappen Rediger ved siden af Permalinket og slet nuværende tekst

• 11:

Tryk på OK hvorefter Permalinket vil få samme navn som overskriften til produktet

Step 04: Lang varebeskrivelse

Der ligger to beskrivelser i et produktkatalog – en kort og en lang. Under tilføj vare ligger den lange varebeskrivelse først. Her skal du tilføje en uddybende beskrivelse af f.eks. produktet. Den lange beskrivelse ligger under produktet på selve produktsiden.

• 12:

Det største tekstfelt under overskrift og link er beregnet til den lange varebeskrivelse

• 13:

Behold evt nuværende tekst eller skriv en ny, som passer til produktet

• 14:

Skriv en ny tekst og afslut med Opdatere

Step 05: Kort varebeskrivelse

Der ligger to beskrivelser i et produktkatalog – en kort og en lang. Under tilføj vare ligger den korte varebeskrivelse nederst på siden. Her skal du tilføje en kort beskrivelse af produktet f.eks. størrelse, materiale mv.

• 15:

Det lille tekstfelt til den korte varebeskrivelse ligger nederst på siden efter Yoast SEO og Varedata

• 16:

Behold evt nuværende tekst eller skriv en ny, som passer til produktet

• 17:

Skriv en ny tekst og afslut med Opdatere

Hold musen over billedet for at se mere

Step 06: Tilføj pris

Du kan ændre prisen på dit produkt, eller vælge en særlig tilbudspris, som evt kan køre i en bestemt periode

• 18:

Skriv produktets pris ud for Normalpris (DKK)

• 19:

Ønsker du en særlig tilbudspris, skal du tilføje den under Normalprisen ved Tilbudspris (DKK)

• 20:

Du kan tilføje en Tidsplanfor tilbuddet, hvor du kan vælge, de datoer tilbuddet skal løbe. Tryk på Tidsplan for at vælge disse

Step 07: Afslut med udgiv/opdater

Når du er færdig med produktet, afslutter du ved at trykke på udgiv eller opdater i menuen til højre øverst på siden. Designet vil automatisk opdatere med dine nyeste ændringer.

Dit produkt indlæg er nu klar på siden!