OPRET EN RABATKUPON

Her får du en udførlig guide i, hvordan du opretter en rabatkuponer til dine kunder, som de kan bruge på din webshop. Kuponerne kan opsættes på en simpel måde, men du har også mulighed for at sætte forskellige betingelser ind. Øverst i guiden finder du vejledning til at oprette en simpel rabatkupon, men nederst har vi tilsvarende lavet en guide som viser dig nogle flere muligheder.

SIMPEL RABATKUPON

Hold musen over billedet for at se mere

Step 01: Åben “Tilføj ny”

Processen ved at oprette en rabatkupon er simpel. I princippet er det at skrive en rabatkode, en kort beskrivelse, angiv rabatten og en udløbsdato (hvis du vil).

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet WooCommerce. Vælg derefter “Rabatkuponer”.

• 3:

Tryk på knappen “Tilføj ny” som kan findes øverst på siden.

Step 02: Udfyld de generelle informationer

I dette step skal vi lave en kode til kunden, vælge rabattype, angiv rabat mængden og måske en udløbsdato.

• 4:

Skriv en kode ud for Rabatkuponkode (koden som kunden skal skrive ind på webshoppen for at få rabatten)

• 5:

Angiv an rabattype du gerne vil benytte. Der er 3 valgmuligheder. Den mest benyttede er “procentrabat”

• 6:

Angiv rabatmængden ud for “Rabatkuponbeløb“. I dette tilfælde har vi skrevet “10” som indikere 10% fordi vi valgte “Procentrabat” i det tidligere step.

• 7:

Angiv et tidspunkt ud for “Rabatkupon udløbsdato“.

Note: Dette er dog ikke en nødvendighed.

UDVIDET RABATKUPON

Step 04: Udfyld ekstra betingelser

Her har du mulighed for at oprette rabatkuponer under de betingelser som passer til dit behov. Læs hvert felts beskrivelse og tryk eventuelt på “?” ude i højre side af feltet. Så kommer der en beskrivelse frem.

De mest benyttede ekstra betingelser her er “Udeluk varer på tilbud” og “Varekategorier“. Dette betyder at varer som allerede er på tilbud, hvis ikke blive berørt af rabatkuponen. Tilsvarende kan du vælge hvilke kategorier som rabatkuponen kun skal virke på.

• 11:

Tryk på menupunktet i venstre side “Forbrugsbegrænsning

• 12:

Vælg de betingelser som passer til dit behov. Eventuelt sæt et flueben under “Udeluk varer på tilbud

Step 05: Udfyld ekstra betingelser

I dette step kan du begrænse brugen af rabatkuponen. De fleste vælger at notere under “Brugs-antal pr. kupon” at den kun skal bruge 1 gang.

• 11:

Tryk på menupunktet i venstre side “Forbrugsgrænse

• 12:

Vælg de betingelser som passer til dit behov. Eventuelt skrive “1” ud for “Brugs-antal pr. kupon

Step 03: Afslut med udgiv/opdater

Når du er færdig med varen, afslutter du ved at trykke på udgiv eller opdater i menuen til højre øverst på siden. Designet vil automatisk opdatere med dine nyeste ændringer.