SEKTION:

BAGGRUNDSBILLEDER

Gør din hjemmeside endnu mere tiltrækkende og dynamisk med store, flotte baggrundsbilleder. Læs her hvor nemt det er at skrifte baggrunden på sektioner.

Step 01: Redigeringsværktøjet

Sektionen finder du inde i vores webbuilder. Har du ikke åbnet webbuilderen før, kan du kigge på dette link

• 1:

Åben Builder

• 2:

Find den side, som sektionen, du ønsker at ændre, ligger på

• 3:

Hold musen over sektionen øverst ved siden af titlen på sektionen. I dette tilfælde er denne sektion kaldt “Hero”

• 4:

Her finder du en lille blyant, som giver dig adgang til at redigere sektionen

• 5:

Klik på den lille blyant

Step 02: Skift baggrundsbilledet

Overvej hvilket billede, du ønsker som din baggrund. Hvis billedet fylder hele skærmen, anbefaler vi, at du vælger et med en bredde på 1920px og gerne i en høj opløsning

• 6:

Du er nu inde i redigeringsværktøjet for sektionen

• 7:

Klik på billedet for at åbne upload fil / Mediebiblioteket

Step 03: Skift billedet ud

Alle dine tilføjede billeder, pdf-filer, ikoner eller lignende ligger i Mediebiblioteket. Du kan tilføje nye elementer direkte i builderen via Upload filer eller vælge et eksisterende i Mediebiblitektet.

• 8:

Ønsker du et helt nyt billede, skal du vælge at uploade dette til Mediebiblioteket. Tryk på Upload filer og vælg et billede, som i en mappe ligger på din computer

• 9:

Ønsker du at bruge et billede fra Mediebiblioteket, skal du vælge et under fanen Mediebibliotek

• 9:

Afslut med Select

Step 04: Billedet er nu skiftet

Baggrunden på sektionen er nu skiftet, og du kan tage stilling til, om det ser ud, som du ønsker

• 10:

Er du tilfreds med den nye baggrund, kan du nu vælge at trykke Save Page

• 11:

Hvis du hellere vil tilbage til den oprindelige baggrund, kan du vælge at trykke fortryd