ÆNDRINGER I SLIDESHOW

Denne guide illustrerer, hvordan du ændre billeder i et slideshow/slider. Følg guiden og få fornøjelsen af at selv ændre billederne på din hjemmeside.

Step 01: Åben slideshowet

Du ændre billederne i slideshow via slideshow elementet, som du finder inde i vores webbuilder. Har du ikke åbnet webbuilderen før, kan du kigge på dette link

• 1:

Åben Builder

• 2:

Find den side, som slideshowet ligger på

• 3:

Tryk på slideshow elementet i venstre side

Step 02: Tilføj enhed til slideshow

Det smarte ved et slideshow er, at du kan fremvise flere sider af dit arbejde med kørende billeder

• 4:

Du har nu åbnet Slideshowet

• 5:

For at tilføje endnu en enhed til slideshowet kan du enten vælge at kopiere nuværende enhed eller tilføje en helt ny

• 6:

Ønsker du at kopiere nuværende enhed, skal du holde musen over den nuværende og klikke på kopiér ikonet ved siden af papirkurven

• 7:

Ønsker du at tilføje et helt nyt element, skal du klikke på tilføj element knappen under enhederne

Step 03: Skift billedet ud

I dette step ser vi på, hvordan du skifter et billede ud eller tilføjet et helt nyt billede til dit slideshow.

• 8:

Tryk på den enhed i slideshowet, hvor du ønsker at ændre/tilføje et billede.

• 9:

Er der endnu ikke tilføjet et billede, skal du trykke på Select Image

• 10:

Er der allerede et billede, som du ønsker at ændre, skal du trykke dirkete på nuværende billede

Step 04: Mediebiblioteket el. upload et nyt billede

Alle dine tilføjede billeder, pdf-filer, ikoner eller lignende ligger i Mediebiblioteket. Du kan tilføje nye elementer direkte i builderen eller vælge et eksisterende i Mediebiblitektet.

• 11:

Ønsker du et helt nyt billede, skal du vælge at uploade dette til Mediebiblioteket. Tryk på Upload filer og vælg et billede, som ligger i en mappe på din computer

• 12:

Ønsker du at bruge et billede fra Mediebiblioteket, skal du vælge et under fanen Mediebibliotek

Step 05: Vælg et billede

Du har nu uploadet et nyt billede til Mediebiblioteket eller udvalgt et eksisterende billede i Mediebiblioteket.

• 13:

Tryk på det billede du ønsker, hvor et flueben og en blå ramme vil være rundt om billedet

• 14:

Tryk på Select i højre hjørne for at vælge billedet

Step 06: Billedet er nu skiftet

Nu er dit billede udskiftet i slideshowet, hvor du kan tilføje en ny overskrift eller beskrivende tekst til.

• 15:

Billedet vil nu være tilføjet eller skiftet ud med tidligere billede

• 16:

Herfra kan du vælge at skrive en anden overskrift eller lade nuværende overskrift blive stående, hvis du kun ønsker effekten af et skiftende billede i dit slideshow

• 17:

Husk afsluttende at gemme dit arbejde med Save Page knappen øverst