SORTERING AF VARER

Her får du en udførlig guide i, hvordan du sorter dine varer i kategorierne. Hvis der er en specifik vare som skal placeres i toppen, så kan du se i denne guide hvordan man gør.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 01: Åben “Alle varer”

Når du skal sortere dine varer, så skal du blot trykke på sorteringsknappen, vælge en kategori og derefter trække dine varer op- ned i listen.

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet Varer. Vælg derefter “Alle varer”.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 02: Sortering

I dette step skal du vælge “sortering” og hvilken kategori du vil sortere i.

• 3:

Tryk på Sortering-knappen, ovenover varer listen.

Note: Hvis du har udfordring med at finde den, så har vi markeret den på billedet til venstre.

• 4:

Tryk på “Vælg en varekategori” menuen , ovenover varer listen. Vælg derefter den kategori du gerne vil sortere i.

• 5:

Tryk på “Filtrer” knappen. Så vil du få fremvist varerne i den kategori som er valgt.

Step 03: Træk varerne op- ned i listen

I dette step skal du “trække” varerne op-ned i listen for at sortere dem. Så hvis du gerne vil have et produkt øverst, så skal du “trække” det op øverst i listen, med din mus.

• 6:

Tryk på en varer med musen og hold knappen inde. Derefter trækker du varer til den placering du gerne vil have.

Skal varer være øverst i listen, så trækker du den op øverst i listen.

Sådan – nu er du færdig. 🙂