ACCEPTER OG FÅ STYR PÅ DIN PERSONDATA
MED ET SSL CERTIFIKAT PÅ DIN HJEMMESIDE SIKRES BESØGENDE ONLINE

Hvorfor skal du have et SSL certifikat ?

Bedre SEO-rangering.
Søgemaskiner foretrækker https-krypterede hjemmesider. Dette øger muligheden for at få en højere placering på Google og hermed sandsynligheden for at kunderne finder dig.

Mere sikkerhed og stærkere brand-identitet.
Med et SSL Certifikat installeret på din hjemmeside tydeliggør med en grøn hængelås og ordet ”Sikker” – at du behandler dine kunders oplysninger sikkert og fortroligt. Så dit SSL-certifikat viser kunder, at din organisation tager sikring af deres oplysninger og online-oplevelse alvorligt.

Grunde til at få et SSL:
  Kunder vil stole på dig
  Overholder alle sikkerhedsmæssige krav
  Beskytter besøgendes data
  Undgå fald i omsætning
  Bliv foretrukket på Google

Så længe du har dit SSL abonnement hos PLICO A/S, sørger vi for at håndtere alt det tekniske, samt at forny dit certifikat for dig. Dvs. at du ikke selv skal foretage dig noget som helst.

Oprettelse: 1999,- kr eksl. moms.
Pris pr. år.: 995,- kr eksl. moms.

UDFYLD FORMULAREN OG BESTIL ET SSL CERTIFIKAT

Dit navn

Virksomhedsnavn

Dit CVR nr.

Din mail

Jeg bestiller hermed et SSL Certifikat til et engangsbeløb på 1999,- kr og 995,- kr pr. år eksl. moms hos PLICO A/S