ÆNDRE TEKSTEN PÅ DIN SIDE

Der er mange muligheder for at tiltrække dine kunder med en fangende tekst i den rigtige størrelse og farve. Læs om tekstværktøjet her.

Step 01: Tryk på Text elementet

Der er mange muligheder i tekstværktøjet, og i denne guide gennemgår vi de vigtigste.

• 1:

Tryk på Text elementet i venstre side

• 2:

Når tekstværktøjet er åbent er der en bjælke oppe i toppen af tekst feltet, klikker man på den yderste til højre kan man få fremvist en mere avanceret udgave.

• 3:

Du kan i det store felt skrive den tekst du har brug for og ellers redigere i den tekst der allerede er, du kan se nedenfor hvad de forskellige ting gør:

B: Står for bold og gør din skrifttype tykkere

I: Står for Italic og gør din skrifttype kursiv

U: Står for underline og gør at der er en streg under din tekst

Step 02: Ændre farve på tekst

I dette step viser vi hvordan du ændre tekst farven på hele eller dele af den tekst du har skrevet.

• 4:

Først skal du markere den tekst du gerne vil farve, derefter klik på den pil der er lige til højre for A.

• 5:

Du kan enten vælge en af de farver eller trykke på Brugerdefineret hvis du har en meget specifik farve du skal bruge f.eks en farvekode

• 6:

Når du har valgt din farve, så har den ændret den i tekstværktøjet også, så du kan se hvordan det ser ud, har du valgt en hvid farve vil det se ud som om at teksten er væk, men da det er en hvid farve på hvid baggrund vil man ikke kunne se det, så prøv at gem og opdater din side og se om det er som du gerne vil have det.

Step 03: Tekst justeringer

I dette step kigger vi på tekstjusteringer, hvis du vil have teksten til at stå til venstre, i midten eller til højre

• 7:

På billedet er der en grøn cirkel, de ikoner der er inde i cirklen er justeringerne. Den til venstre i venstrestillet tekst, den i midten er centréret tekst og den til højre er højrestillet tekst.

Step 04: Punktopstilling

I dette step ser vi nærmere på, hvordan du laver bullet points/punkter

• 8:

Hvis du klikker på det ikon der er valgt i billedet til venstre, så kommer der automatisk punkter på den sætning du har valgt i tekst feltet.

• 9:

Du kan opnå det samme med tal ved at trykke på det ikon til højre for den der er valgt, så kommer der automatisk en tal opstilling.