Ekstra plugins og ydelser

Her på siden kan du finde en liste over vores ekstra plugins og ydelser. Vil du gerne hører nærmere omkring hvad vi kan tilbyde dig, så sidder vi parate ved telefonen.

Brug for hjælp?

• +45 7174 1457

• info@plico.dk

SUPPORT KLIPPEKORT

HJEMMESIDE | WEBSHOP

Står I situationen og har en gang imellem brug for grafisk hjælp til jeres hjemmeside eller webshop, så har vi en mindre service pakke løsning til jer i form af vores Support Klippekort som består af 10 klip af 20min pr. stk.

GOOGLE ADS

Hjemmeside | Webshop

Få din virksomhed vist i flere søgninger, og skab vækst med Google Ads (tidl. AdWords). Bliv fundet online. Nå ud til den rette målgruppe på det rigtige tidspunkt. Dette tilbud omhandler vores Google Ads Standard pakke.

SSL CERTIFIKAT

Hjemmeside | Webshop

Med et SSL Ceritifikat installeret på dit hjemmeside eller webshop, så bliver du foretrukket på Google, får bedre sikkerhed, overholder alle sikkerhedsmæssige krav og udstråler en stærkere brand-identitet.

ABONNEMENT BETALING

WEBSHOP

Kan du garantere, hvor mange penge din butik vil tjene denne måned? Hvis du tilbød abonnementsbaserede produkter, kunne du gøre netop det.

LOGIN MED FORHANDLER PRISER

Webshop

I denne forhandler pakke får du et særligt login system til dine forhandler og mulighed for at give rabat på alle dine varer.

EKSTRA VALUTA

Webshop

Forøg brugervenligheden, fleksibiliteten og kundetilfredsheden ved at tilbyde flere valutaer på din webshop.

1 EKSTRA SPROG

Hjemmeside | Webshop

Oprettelse: 4449,- kr
Pris pr. md.: 249,- kr

FRAGTPRIS BASERET PÅ VÆGT

WEBSHOP

Hvis din pris fra fragtfirmaet varierer efter vægt, kan du passende opsætte samme vilkår for dine kunder. Sæt dine fragtpriser efter vægt.

SHIPMONDO INTEGRATION

Webshop

Installation af Shipmondo på din webshop, API integration, Find nærmeste pakkeshop, opdatering af fragtsatser.

EFTERLADTE INDKØBSKURVE

Webshop

Mulighed for at sende en påmindelse ud til dine kunder, som har tilføjet varer i kurven uden at have gennemført en bestilling.

MAILCHIMP OPSÆTNING

Webshop

Oprettelse: 4999,- kr
Pris pr. md.: 199,- kr

FRAGTPRIS BASERET PÅ TOTAL

WEBSHOP

Med dette fragt plugin at du tilbyde dine kunder en fragtpris baseret på hvor meget de har lagt i indkøbskurven.

OPRETTELSE AF VARER

Webshop

Vi tilbyder gerne at oprette dine varer for dig, så du kan bruge tiden på at skaffe nye kunder eller servicere dine nuværende kunder i stedet.

POP-UP FUNKTION

Hjemmeside | Webshop

Med et proffesionelt pop-up vindue kan du skabe professionel blikfang hos dine kunder med en tekst, billede eller endda en video.

UDVIDET RABAT MODUL

Webshop

Oprettelse: 1999,- kr
Pris pr. md.: 149,- kr

OPRETTELSE AF SIDER

Hjemmeside | Webshop

Ved tilkøb af ekstra grafiske sider, så får du en hjælpende hånd til udvidelse af din hjemmeside eller webshop.

PRODUKTKATALOG

Hjemmeside

Med et produktkatalog tilknyttet din hjemmeside, vil du være i stand til at fremvise dine produkter på en professionel visuel måde.

EKSTRA DOMÆNENAVN

Hjemmeside | Webshop

Så længe du har dine domænenavne hos PLICO A/S, sørger vi for at håndtere alt det tekniske, samt at forny den årlige licens for dig.

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er den anbefalede billedestørrelse?

Hos Plico A/S anbefaler vi, at anvende billeder, som er under en 1 MB, da billedet ellers vil stjæle en masse loadtid fra din hjemmeside. Dette resulterer i utålmodige kunder, og Google vælger også hjemmesider fra, hvor loadtiden ligger for højt.

Ønsker du at mindske størrelsen på dit billede, kan du anvende dette gratis webværktøj:
https://tinypng.com/

Kan jeg skrive mine egne tekster?

Ja da! Du skal åbne vores webbuilder (se her hvordan) og finde den side, hvor du ønsker at ændre i teksten. På siden trykker du på det element, du ønsker at ændre. Skriv den nye tekst og afslut med Save Page.

Hvordan tilføjer jeg en video?

Vi anbefaler, at du uploader alle dine videoer til enten YouTube eller Vimeo og anvender et videolink på din hjemmeside.

En video uploadet direkte på din hjemmeside kan stjæle meget loadtid, som kan resultere i utålmodige kunder, der vælger at lukke siden. Ligeledes vælger Google hjemmesider fra, hvor loadtiden ligger for højt.