Video guide: Ordre

Her viser vi hvor du kan se dine ordre. Under ordren er alle de nødvendige informationer du skal bruge, for at kunne sende varen afsted. Vi har tilsvarende lagt en professionel video guide ind, dog på englesk, som forklarer på en nem og enkel måde hvordan dit ordre system fungerer. Hvis du har spørgsmål, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Hold musen over billedet for at se mere

Step 01: Åben “Ordrer”

Processen ved at oprette en vare er forholdsvis simpel. I princippet er det at skrive en tekst, en pris, finde et billede og notere hvor mange du har på lager.

• 1:

Log ind med dit brugernavn og adgangskode, som står beskrevet i mailen fra din webdesigner

• 2:

Til venstre finder du menupunktet WooCommerce Vælg derefter “Ordrer”.