BRUG AF WEBBUILDER

Her kan du finde en vejledning til, hvordan vores Webbuilder virker. Ved simple steps får du adgang til hele dit webdesign, hvor du kan redigerer i designet uden at bruge nogen form for kode.

Step 01: Login på kontrolpanelet

Før du kan åbne webbuilderen, skal du finde den mail, du modtog med dit webdesign fra Plico A/S i. Heri finder du et brugernavn og en adgangskode, som giver dig adgang til kontrolpanelet, som du åbner via admin-linket, der ligeledes findes i mailen.

• 1:

Åben admin-linket som du finder i mailen med dit webdesign

• 2:

Login med tilsendte brugernavn & adgangskode

• 3:

Tryk på login

Step 02: Udseende – Tilpas

I dette step åbner du webbuilderen og får muligheden for at redigere direkte i det webdesign, som du har modtaget af din webdesigner fra Plico A/S

• 4:

Du er nu logget ind på kontrolpanelet

• 5:

Hold musen over menupunktet Udseende

• 6:

Vælg Tilpas

Step 03: Åben webbuilder

I dette step får du adgangen til redigering af hele dit design via vores webbuilder. Her fremgår designet live i builderen, hvor du kan foretage ændringer i alle elementer uden brug af kode.

• 7:

Tryk på Builder. De resterende menupunkter skal du ikke bruge

• 8:

Til højre vil dit webdesign nu fremgå live

• 9:

Du har nu mulighed for at rette i diverse elementer

Step 04: Navigation i webbuilderen

I dette step ser vi nærmere på, hvordan du bruger elementerne til venstre i webbuilderen. Her er nogle forskellige dele, som du skal være opmærksom på.

• 10:

Hold din mus over et element (f.eks. Headline)

• 11:

Her vil en blå ramme lyse op til højre i designet om det element, du redigerer i

• 12:

OBS er din computerskærm mindre end 15 tommer, vil webbuilderens menu til venstre fylde meget på skærmen, og derfor ser du dit design som tabletvisning til højre

Step 05: Gem, fortryd og udgiv

I dette step kigger vi på de forskellige knapper øverst i menuen til venstre.

• 13:

Øverst finder du 3 knapper Fortryd, Save Page & Udgiv

• 14:

Tryk på Save Page for at gemme seneste ændringer

• 15:

Tryk på Fortryd for gå tilbage til seneste gemte version

• 16:

Tryk på Udgiv hvis knappen lyser op. Af sikkerhedsmæssige årsager kræver siden at blive udgivet ind imellem

• 17:

Øverst til venstre finder du et kryds. Hvis du ønsker at lukke builderen, skal du trykke på dette

• 18:

Under krydset finder du en pil. Denne fungerer som en “tilbage-knap”, hvor du kan gå tilbage til builderen, hvis du f.eks. har åbnet en Headline.

Step 06: Enhedsvisninger

I dette step kigger vi på de forskellige knapper nederst i menuen til venstre, som giver dig en visning for desktop, tablet og smartphone samt fuld skærm.

• 19:

Som standard vises dit webdesign til højre i en desktop udgave dvs hvordan designet ser ud på computer

• 20:

Ønsker du at se dit webdesign på enten tablet eller smartphone kan du trykke på de to knapper til højre for desktop knappen

• 21:

Knappen Skjul knapper fjerner menuen til venstre og viser webdesignet i fuld skærm