WEBSHOP GUIDES & EKSTRA MODULER

Her kan du finde vejledninger til forskellige dele af webshoppen, så du har mulighed for at holde din shop opdateret.  Du skal blot vælge det emne som passer til dig, så har vi lavet skriftlige guides til dig. Hvis du gerne vil have hjælp, så ring endelig ind til os.

Nederst på siden kan du finde en liste over vores ekstra moduler og ydelser. Vil du gerne hører nærmere omkring hvad vi kan tilbyde dig, så sidder vi parate ved telefonen.

Brug for hjælp?

• +45 7174 1457

• info@plico.dk

SPECIFIKKE WEBSHOP EMNER

OPRET EN VARE

Tilføjelse af en vare til shoppen

Her får du en udførlig guide i, hvordan du tilføjer nye vare og ændre i nuværende. Følg guiden nøje og få fornøjelsen af at lægge dine varer på shoppens digitale hylder indenfor kort tid.

OPRET ET GAVEKORT

Tilføjelse af et gavekort til shoppen

Her får du en udførlig guide i, hvordan du kan oprette et gavekort til dine kunder. Gavekort kan være en god mulighed for at generer mersalg på webshoppen.

SIMPEL & UDVIDET RABATKUPONER

Tilføjelse af en rabatkupon

Her får du en udførlig guide i, hvordan du kan oprette en rabatkupon til dine kunder. Denne rabatkupon kan også bruges til dine oprettede gavekort.

KOPIER VARER

Kopier en vare og dens egenskaber

Hvis man har lavet en god opsætning på en vare og gerne vil spare tid på at gøre det igen på næste, så kan man benytte sig af dupliker funktionen. Her går systemet ind og kopier varen og dens egenskaber. Så skal du blot ændre informationerne, så de passer til din næste vare.

OPRET EN VARE MED VALGMULIGHEDER

Tilføj f.eks. farve eller størrelse

Her får du en udførlig guide i, hvordan du opretter en vare med valgmuligheder i din webshop. Guiden vil gennemgå tekst, billede, valgmuligheder, lager og pris.

OPRET VAREKATEGORI

Tilføjelse af en varekategori

Guide til hvordan man opretter en kategori til sine varer. Der er tilsvarende et step i guiden som viser hvordan man opretter en underkategori, hvilket kan være hensigtsmæssigt man har en stor mængde kategorier.

VIDEO GUIDE: ORDRE

Dit ordre system

Her viser vi hvor du kan se dine ordre. Under ordren er alle de nødvendige informationer du skal bruge, for at kunne sende varen afsted. Vi har tilsvarende lagt en professionel video guide ind, dog på engelsk, som forklarer på en nem og enkel måde hvordan dit ordre system fungerer.

EKSTRA MODULER OG YDELSER TIL DIN WEBSHOP

SUPPORT KLIPPEKORT

WEBHOP SUPPORT KLIPPEKORT

Står I situationen og har en gang imellem brug for grafisk hjælp til jeres webshop, så har vi en mindre service pakke løsning til jer i form af vores Webshop Support Klippekort som består af 10 klip af 20min pr. stk.

Oprettelse:
 4999,- kr
Antal klip.: 10 klip af 20min pr. stk.

GOOGLE ADS

Tidl. AdWords

Få din virksomhed vist i flere søgninger, og skab vækst med Google Ads (tidl. AdWords). Bliv fundet online. Nå ud til den rette målgruppe på det rigtige tidspunkt. Dette tilbud omhandler vores Google Ads Standard pakke.

Oprettelse:
999,- kr
Pris pr. md.: 599,- kr

SSL CERTIFIKAT

WEBSHOP SSL CERTIFIKAT

SSL certifikat installeret på din webshop, tydeliggør med en grøn hængelås og ordet ”Sikker” – at du behandler kundernes oplysninger sikkert og fortroligt. Certificeringen indgår i Googles algoritme for placering i søgemaskinen.

Oprettelse:
2999,- kr
Pris pr. år.: 995,- kr

ABONNEMENT BETALING

BETALING

Oprettelse: 4999,- kr
Pris pr. md.: 199,- kr

LOGIN MED FORHANDLER PRISER

BRUGEROPLEVELSE

Oprettelse: 2499,- kr
Pris pr. md.: 199,- kr

1 EKSTRA VALUTA KURS

BETALING

Oprettelse: 999,- kr
Pris pr. md.: 49,- kr

FRAGT BASERET PÅ VÆGT

FRAGT

Oprettelse: 1999,- kr
Pris pr. md.: 99,- kr

UDVIDET RABAT MODUL

BRUGEROPLEVELSE

Oprettelse: 1999,- kr
Pris pr. md.: 149,- kr

OP TIL 5 EKSTRA VALUTA

BETALING

Oprettelse: 2999,- kr
Pris pr. md.: 149,- kr

OPRETTELSE AF 50 VARER

VAREKATALOG

Oprettelse: 4999,- kr
Pris pr. md.: 0,- kr

SHIPMONDO

FRAGT

Oprettelse: 499,- kr
Pris pr. md.: 49,- kr

1 EKSTRA SPROG

BRUGEROPLEVELSE

Oprettelse: 4449,- kr
Pris pr. md.: 249,- kr

OPRETTELSE AF 100 VARER

VAREKATALOG

Oprettelse: 9999,- kr
Pris pr. md.: 0,- kr

MAILCHIMP OPSÆTNING

MARKETING

Oprettelse: 4999,- kr
Pris pr. md.: 199,- kr

2 EKSTRA SPROG

BRUGEROPLEVELSE

Oprettelse: 5449,- kr
Pris pr. md.: 399,- kr

FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er den anbefalede billedestørrelse?

Hos Plico A/S anbefaler vi, at anvende billeder, som er under en 1 MB, da billedet ellers vil stjæle en masse loadtid fra din hjemmeside. Dette resulterer i utålmodige kunder, og Google vælger også hjemmesider fra, hvor loadtiden ligger for højt.

Ønsker du at mindske størrelsen på dit billede, kan du anvende dette gratis webværktøj:
https://tinypng.com/

Kan jeg skrive mine egne tekster?

Ja da! Du skal åbne vores webbuilder (se her hvordan) og finde den side, hvor du ønsker at ændre i teksten. På siden trykker du på det element, du ønsker at ændre. Skriv den nye tekst og afslut med Save Page.

Hvordan tilføjer jeg en video?

Vi anbefaler, at du uploader alle dine videoer til enten YouTube eller Vimeo og anvender et videolink på din hjemmeside.

En video uploadet direkte på din hjemmeside kan stjæle meget loadtid, som kan resultere i utålmodige kunder, der vælger at lukke siden. Ligeledes vælger Google hjemmesider fra, hvor loadtiden ligger for højt.